Bliv sponsor (eller støt)

Interesseret i at gøre en forskel for børn og unge?


Ringsted RATS Basketball søger partnere, som er klar til at give klubben et løft, så vi fortsat kan give en masse børn og unge nogle fede oplevelser sammen - både på og uden for banen. 

I en by hvor bl.a. fodbold, håndbold og floorball fylder meget, så kan det være svært at trække sponsorer til. Så vi skriver ud her med håb om at flere vil gøre en forskel. 

Vi leder efter både privatpersoner og virksomheder, der har lyst til at bidrage med et økonomisk tilskud. Læs nærmere herunder...

Hvem er vi?

Ringsted RATS Basketball er den etablerede basketballforening i Ringsted og omegn. Foreningen blev en konstitueret i 1995, hvor vi blev tilknyttet Ringsted Idrætsforening (RIF). Dog startede initiativet i slut 70’erne/starten af 80’erne hos kommunens ungdomsskole.

Hvad er formålet med klubben og vores arbejde?

Klubben er etableret af ren kærlighed til sporten. Vi er mange der har spillet igennem tiden og nu vil vi gerne lære fra os og vise den nye generation, hvor fed sporten, kulturen og fællesskabet er.

Vi vil gerne gøre vores til at hjælpe børn i gang med en fritidsaktivitet – få dem op af sofaen for at røre sig og have det sjovt sammen med andre børn. 

Vores forening er bygget op på et simpelt grundprincip: alle skal kunne være med. Vi arbejder derfor ihærdigt på at kunne tilbyde alt det, som en god forening kan.

Hvilket arbejde laver vi?

RATS tilbyder i dag en masse træning som hovedsageligt er for unge mellem ca. 3-18 år - fordelt på diverse hold. Traditionelt set har klubben kun fokuseret på de unge teenage-drenge, fordi interessen umiddelbart var her. Dog er vi blevet klogere og har fået lidt ekstra hænder til hjælp.

Foruden drengeholdene op igennem ungdomsårene, så tilbyder vi et hold for de mindste mellem 3 år til 6-7 år som noget nyt, samt hold for de ældre på motionsplan. Det vi til gengæld har meget stor succes med er klubbens store pigeprojekt, som er gået over al forventning.

Ser vi uden for klubben, så har vi også været en del af forskellige kommunale tiltag, som har taget udgangspunkt i samarbejde med folkeskolerne. Bl.a. gennem BørneBasketFonden.

Hvordan går det?

Efter nogle års intensivt arbejde på at løfte klubben, så står vi her i dag med stor tro på at vi kan drive det langt. Indtil for et par enkelte sæsoner siden havde vi omtrent en 40-50 aktive medlemmer, men i dag står vi med 100+. Det er takket være de frivilliges intensive arbejde på de nye områder. Det bedste er, at der er potentiale for meget mere.

Vi er godt nok en lille forening, som fostre nogle skønne og glade basketballspillere... men trods vi er en lille forening, så er vi faktisk også en dygtig en af slagsen. Pt. har vi et U17-drengehold, der spiller i landets bedste række og hører til i toppen i Danmark. Resultaterne er udelukkende drevet af kærlighed til sporten, dedikationen og det hårde arbejde.

Det er klart, at hvis vi skal kunne indfri vores mål om at blive en større og endnu bedre klub, så kræver det nogle ekstra midler og ressourcer.

Hvorfor søger vi støtte?

I denne anledning leder vi efter godhjertede personer eller virksomheder, som gerne vil donere et beløb eller sponsorere diverse midler til klubben. Hver en krone værdifuld og derfor er størrelsen på beløbet ligegyldigt. Om det er 20 kroner eller 2000 kroner er underordnet.

Vores forening har igennem hele sin tid været drevet af medlemskontingenter med lidt støtte en sjælen gang imellem, så vi har klaret det knebent. Derfor kunne det være rigtigt skønt, hvis vi fik den ekstra hjælp, så vi slipper for at spare og kan optimere på alle områder, hvilket der er behov for.

Et alternativ havde været at sætte kontingentet op, men da vi føler at sport skal være for alle, så har vi fundet en fair og relativ lav pris og vi ønsker ikke at sætte prisen op. 

I dagens Danmark er der mange familier, der ikke har råd til at sende deres børn til en fritidsaktivitet pga. presset økonomi i hjemmet. Derfor er vores lave pris også en del af årsagen til, at vi kan få flere medlemmer til og flere børn og unge vil blive en del af fællesskabet.

Hvad søger vi støtte til?

Vi ønsker bl.a.:
* at kunne sende vores spillere i turnering og/eller stævner.
* at forbedre træningerne ved mere træningsudstyr.
* at lave nogle sociale ting med vores medlemmer.
* at kunne yde promoverende arbejde på vegne af klubben, så vi kan styrke RATS' position i medierne og det lokale samfund.

Hvorfor skal man støtte os?

Man bør støtte os, fordi vi er en lille forening med passionerede og loyale spillere, trænere, forældre, bestyrelsesfolk, mf., som elsker at være en del af basketmiljøet og som brænder for at udbrede sporten og gøre en masse unge glade og rige på fede oplevelser.
De sidste par sæsoners hårde arbejde har også vist os, at der er et stort potentiale ift. at finde flere unge, som gerne vil være en del af dette, fordi det er sjovt, men også nyt og spændende. Så vi håber at flere vil hjælpe os godt på vej med et bidrag.

Hvad får man ud af støtten?

Klubbens medlemmer vil blive utrolig glade, da de vil få en masse oplevelser, men for personen eller virksomheden, som vil yde et bidrag til sagen, der vil vi lave en individuel aftale for, hvad man kan få igen. Det vil primært omfatte promovering, men ellers vil vi diskutere yderligere, hvad vi kan gøre for jer.

Vil du støtte og gøre en forskel?

Hvis du er interesseret, så kontakt os gerne. Vi har en kontaktformular liggende under ”Kontakt” i menulinjen på vores hjemmeside. Så taler vi nærmere sammen.